lørdag den 2. juli 2011

Some of my favorite lunch dishes

Spyd m/cherry tomater, mini mozzarella kugler dyppet i pesto alla genovese & basilikum. Perfekt med godt italiensk brød & iskold hvidvin:

Forår 2011

Ravioli m/trøffel ricotta, ekstra jomfru olivenolie m/citron, basilikum & revet parmesan:

Forår 2011


Elsker denne salat, som består af squah, rød snack peber & løg sliced på mandolinjernet og tilsat tomater. Bagefter er det hele vendt i lidt ekstra jomfru olivenolie tilsat masser af citronsaft, salt & hvidløgspeber:

Forår 2011

Salat af vandmelon, feta, løg & finthakket persille.
Jeg havde desværre ikke flere calamata oliven, men ellers plejer de at være fast ingrediens i denne salat når jeg laver den:

Forår 2011

Jeg ER jo altså Sønderjyde, og et par gange i året laver jeg tartelet fyld helt fra bunden og serverer i færdigkøbte luksus tarteletter.
Foruden kyllingekødet, asparges (om sommeren bruger jeg friske hvide & grønne asparges) kommer jeg lidt ekstra fine ærter i, og pynter altid med lidt friskhakket persille:

Forår 2011

En sjælden gang imellem laver jeg hjemmelavet pizza. Jeg har endnu ikke helt fundet den perfekte dej til pizzaen, men det kommer vel engang. Her er der pyntet med cocktailpølser, en rest hamburgerryg, rød snack peber, champignon & mozzarella i skiver:


Forår 2011

Min fiskehandler har de lækreste laksefileter, og jeg elsker det!
Her har jeg grillet dem på panden sammen med friske grønne aspages, og serveret helt enkelt kun dryppet med lidt citronsaft:


Forår 2011


2 kommentarer:

 1. Det er da nogle lækre favoritretter, og der var da flere af mine favoritter i blandt :-)
  Jeg skal huske den skønne pind med pestopenslet mozzarella, tomat og basilikum.
  Glad sommer,
  SS

  SvarSlet
 2. Hej SushiStegen,
  Tak skal du have :) Det er super nemt med de spyd, og de kan sagtens laves i god tid. Jeg vender lige de små mozzarella kugler i min yndlings pesto "pesto alla genovese" fra Mad & Vin, og voila :)
  Glad sommer til dig også :)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte