lørdag den 2. juli 2011

Some of my favorite dinner dishes


Denne her ret er én af mine yndlings retter!
Kødbollerne er fyldt med finthakket hvidløg og masser af krydderurter, og tomatsaucen har simret på komfuret i lang tid og fuld af smag :)

Her er kødbollerne serveret sammen med linguini, revet parmesan og frisk basilikum:


Forår 2011


Kylling m/ingefær, gul- & rød peberfrugt, broccoli og basmati ris:


Forår 2011


Ind i mellem er det bare så super lækkert med en stor mør steak.
Her har jeg stegt den i en blanding af smør og ekstra jomfru olivenolie, frisk timian og hvidløg og serveret den på grønne bønner:


Forår 2011


Soyamarineret kylling m/kapers citron sauce:


Forår 2011

Laks m/italiensk krydret marinade bagt i ovnen sammen med ovnbagte rodfrugter:

Forår 2011

Kylling i oyster sauce m/champignons, broccoli & selleri tern:


Forår 2011


Kylling i kokosmælk m/hvidløg, chili & ingefær og grøntsager:



Forår 2011


Kylling m/gulerødder, mini majs, spirer og masser af krydderier:


Forår 2011

Danske blåmuslinger i kokosmælk, ingefær, fennikel, gulerødder og masser af krydderurter:

Forår 2011



Torskefilet på blandet grøntsagsbund:

Forår 2011


Danske blåmuslinger m/peberfrugt, gulerødder, hvidløg i flødesovs m/masser af dild på fusilli:


Forår 2011

Ravioli m/trøffel ricotta m/champignons, ekstra fine ærter, tomatstykker, løg, hvidløg og revet parmesan:

Forår 2011


Hakket kyllingekød m/hvidkål, tomat, løg og soya:


Forår 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte