Denne her ret er én af mine yndlings retter!
Kødbollerne er fyldt med finthakket hvidløg og masser af krydderurter, og tomatsaucen har simret på komfuret i lang tid og fuld af smag :)
Her er kødbollerne serveret sammen med linguini, revet parmesan og frisk basilikum:
Forår 2011 |
Kylling m/ingefær, gul- & rød peberfrugt, broccoli og basmati ris:
Forår 2011 |
Ind i mellem er det bare så super lækkert med en stor mør steak.
Her har jeg stegt den i en blanding af smør og ekstra jomfru olivenolie, frisk timian og hvidløg og serveret den på grønne bønner:
Forår 2011 |
Soyamarineret kylling m/kapers citron sauce:
Forår 2011 |
Laks m/italiensk krydret marinade bagt i ovnen sammen med ovnbagte rodfrugter:
Forår 2011 |
Kylling i oyster sauce m/champignons, broccoli & selleri tern:
Forår 2011 |
Kylling i kokosmælk m/hvidløg, chili & ingefær og grøntsager:
Forår 2011 |
Kylling m/gulerødder, mini majs, spirer og masser af krydderier:
Forår 2011 |
Danske blåmuslinger i kokosmælk, ingefær, fennikel, gulerødder og masser af krydderurter:
Forår 2011 Torskefilet på blandet grøntsagsbund: |
Forår 2011 |
Danske blåmuslinger m/peberfrugt, gulerødder, hvidløg i flødesovs m/masser af dild på fusilli:
Forår 2011 |
Ravioli m/trøffel ricotta m/champignons, ekstra fine ærter, tomatstykker, løg, hvidløg og revet parmesan:
Forår 2011 |
Hakket kyllingekød m/hvidkål, tomat, løg og soya:
Forår 2011 |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte