lørdag den 23. juli 2011

Lørdag...


Flittig lørdag :)

Stuen er blevet malet, og der er flyttet rundt på mit lille kontor.
Her har jeg fået sorteret, smidt ud, genfundet ting jeg havde glemt, jeg havde - og nej, det betyder IKKE, at jeg shopper for meget... ;) - ryddet op, flyttet rundt på møbler og gjort rent.

Inden jeg gik igang, nåede jeg at være ude at handle (i tørvejr), og der er også blevet bagt powerbrød, for det kan jeg bare slet ikke leve foruden... og der blev sørmer også lavet mad ind imellem.

Frokosten blev en lidt underlig blanding af, hvad jeg lige havde i køleskabet:

23. juli 2011


Middagsmaden var det sidste af mit hjemmelavede pasta, som blev til tagliatelle m/bacon & svampe.

Stegte bacon på panden og tilsatte løg, hvidløg og brune- & hvide champignon. Tilsatte ½ dl. fløde, en håndfuld frisk basilikum, vendte tagliatellen ned i, og høvlede grana padana over og lidt mere basilikum. Det smagte fantastisk :)23. juli 2011

Og nu sidder jeg liger og læser blogs, drikker dejlig kaffe og spiser hjemmelavet kokosis, som jeg lavede forleden. Opskriften er lånt fra Tyk men glad, og den smager rigtig godt - men den skal ud i rigtig god tid, hvis man skal have en chance for at skære den. Det var umuligt at skrabe fine kugler, så skar den med en kniv, jeg dyppede i kogende vand. Lyder drabeligt og måske var jeg bare for utålmodig - men det var funktionelt og det er jo hovedsagen :)


23. juli 2011
2 kommentarer:

 1. Hej Gitte - uha, hvor sådan en ferie hurtigt går. Jeg er lige startet ferie i dag, så håber solen kommer tilbage snart!

  Jeg vil gerne videresende en award til dig - se venligst det sidste indlæg på min blog. Håber, du har lyst til at lege med:-)
  Mange hilsner Marianne

  SvarSlet
 2. Hej Marianne,

  Sikke da en dejlig overraskelse - mange tak for awarden, den er jeg rigtig glad for! Og jeg vil gerne være med i din lille award leg.

  Det var spændende at læse lidt mere om dig, og glæder mig til at følge dit Samsø projekt :)

  Jep, ferien er bare fløjet afsted, men det var så super skønt & tiltrængt med et lille afbræk fra arbejde. Nu ser jeg frem til uge 34, hvor jeg har en uge til :)

  Jeg har ladet mig fortælle, at solen er på vej - så du har lidt at glæde dig til! Har du spændende planer for ferien?

  Mange hilsner fra
  Gitte

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte