Aftensmaden i dag blev hjemmelavet pizza m/en rest hamburgerryg, pepperoni, mozzarella, rød peber, løg & champignon:
09. juli 2011 Synes lige I skulle se disse kæmpe store & lækre champignons, som jeg købte i Irma i morges. De er ca. 8 cm. i diameter - overvejer at fylde dem med lækkert fyld og bage dem i ovnen. |
09. juli 2011 |
Din pizza ser skøn ud. Med tynd bund som jeg også bedst kan li ser det ud til. Flotte svampe - uhh, jeg tænker persille, parmesan, pinjekerner .... og hvad mere? Spændt på at se hvad DU vælger:-) Sov godt
SvarSletTak :) Jeg foretrækker tynd sprød bund, og det har faktisk for én gangs skyld ikke noget at gøre med, at jeg prøver at begrænse mængden af kulhydrat i mit mad. Min kollega sagde, at det bedste resultat blev, hvis man bruge kombinationen af varmluft + undervarme i ovnen. Så i går måtte jeg lige finde vejledningen frem til mit nye komfur, og vupti det gav en helt andet effekt. Han bruger også pizzasten, men sådan én har jeg ikke, og den blev super fin alligevel.
SvarSletHmm... mht. fyldet så elsker jeg den kombination du nævner, og tænker på denne kombi, som jeg tidligere har brugt til fyldte portobello svampe: løg, den gode luksus bacon af frilandsgris og peberfrugt kogt ind med lidt fløde... og drysset med parmesan og persille. Ellers måske fyldt med små cherry tomater, hvidløg i skiver, basilikum og feta? Jeg kan også sagtens forestille mig, at de vil smage super lækkert med noget fyld, som toppes med et par skiver mozzarella og så gratineres inde i ovnen, uhmm...
Haha klokken er ikke engang 10, og min hjerne er fyldt med idéer til lækker svampe fyld haha
Nu vil jeg i gården, nyde solen og dagens 2 latte :)
Dejlig dag til dig!
Kom nu snart og cook for me...savle savle
SvarSlet