Om mig


Lilla anemoner fra skoven

Velkommen til min blog, "Cestlaviebyg".


Sønderjyde, der efter 20 fantastiske & hektiske år i København er flyttet tilbage til det Sønderjyske. Her nyder jeg nu livet i mit lille rækkehus med en hyggelig gårdhave til den ene side af huset, og en dejlig terrasse og lille have til den anden side.

Er pt. igang med at anlægge køkkenhave med højbede, frugtbuske & træer og massevis af mine yndlings blomster og planter. Lad mig sige det sådan, at når man overtager en have, der ikke er blevet gjort noget ved de sidste mange mange år, så keder man sig ikke...

Har en fortid i fødevarebranchen som indkøber, hvor jeg blandt andet rejste rundt i Middelhavslandene og købte specialiteter (olier, eddiker, pasta, pestoer, charcuterie osv.) ind. Så jeg elsker at lave mad og invitere middagsgæster. 

Jeg elsker stadig at rejse, og absolut yndlings byer er Rom og NYC! To byer med hver sin charme, som jeg aldrig bliver træt af at besøge.

De sidste mange år er tilbragt indenfor den travle medieverden, så lige for tiden er mit fokus ikke på arbejde, men på at leve livet - less ordinary naturligvis - med fokus på de ting, der gør mig glad <3


Én af mine yndlings blomsterIngen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte