tirsdag den 6. september 2011

Dejlig tirsdag...


Så er tirsdagen skudt i gang:
6. september 2011
Og med tørvejr og højt solskin kan det jo kun blive en dejlig dag!

Hvad er en god start på dagen for jer?

Dejlig dag til alle :)

8 kommentarer:

 1. Jeg er DYBT imponeret over at du står så tidligt op på en hverdag, hvor du skal jobbe og laver smuk morgenmad af det fine stel og når at hygge dig inden du skal afsted. Når jeg skal på job så er det en ristet rugbrød i hånden mens jeg flyver rundt og gør mig færdig ... hmmm, det der ser behageligt ud. En god start på dagen for mig er at få lov at sove til det er lyst som minimum og helst vågne af mig selv når jeg er udhvilet!!!!

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. En god dag starter med at man vender sig om og sover videre ;-)

  SvarSlet
 4. Det ser sundt og meget, meget lækkert ud! Min dag starter med hjemmebagt groft speltbrød, som husbond har bagt - med mager ost og peberfrugt på - og blåbærmarmelade :-)

  En dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 5. @ Tante:
  Jamen det er jo bare lidt økologisk A38 med lidt hjemmelavet müsli over, en skive multikerne rugbrød med Philadelphia garlic light med en stribe agurk og så kaffe. Det tager virkelig ikke lang tid at lave - og den bliver indtaget stående ved køkkenbordet mens jeg går frem og tilbage og gør mig færdig :)
  Du har ret i, at det er en god start at sove til man vågner af sig selv - no stress :)

  @ Bobo:
  Griner - vidste du ville skrive noget i den stil.

  @ Madame:
  Åh det lyder da godt nok også lækkert. Jeg prøver at variere, hvad jeg spiser til morgen, ellers går jeg død i det og springer den helt over, og det er jo ikke sundt.

  SvarSlet
 6. En god start er for mig at have tid til et langt bad..dejlig kaffe og 10 min. stilhed før resten af familie står op..:) og som da jeg forleden morgen så en bambi løbe rund i min have..dejligt syn og stor glæde

  SvarSlet
 7. Oh, at være roommate med dig og stå op til den slags hver morgen: det ser godt nok godt ud!!!

  SvarSlet
 8. @ Møffe:
  Ja, sådan et syn kan man da kun blive glad af. Tænk at den løb hele vejen ned til værkstedet og tilbage igen. Du må have kameraet klar!

  @ Lulu:
  Ja, en sand gaveregn haha

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte