tirsdag den 20. september 2011

The small things in life...

Det er ofte de små uventede ting i hverdagen, der skaber glæde. I princippet skal der bare så lidt til, for at glæde andre - det behøver jo ikke være noget vildt, mere bare selve gestussen - følelsen af der er tanke og omsorg bag handlingen, noget personligt i den travle tid vi lever i.

Forleden købte jeg de flotteste store nekatariner - desværre viste det sig, at de smagte af absolut ingenting! Men at smide dem ud matcher ikke helt med mit princip om, at begrænse Spild af mad.
I stedet blev de skrællet og skåret i tern, og kogt til marmelade sammen med en pose brombær og vanillekorn. Forhåbentligt kan de så gøre glæde på den måde.

Efterlod dette glas udenfor Else's dør, da jeg tog på arbejde i går:
19. september 2011

Har skrevet om det tidligere her, men synes godt at ARK - Act of random kindness kan tåle at blive nævnt igen :) Jo mere vi bliver mindet om det, jo mere bevidste bliver vi om det, og husker at få det flettet ind i hverdagen - til glæde for os selv og andre :)

Hvad er DIN act of random kindness i dag?
2 kommentarer:

  1. Skøn idé med Act of random kindness! Minder mig om udsendelsen Pessimisterne i går på DR2, hvor det var en af øvelserne.

    SvarSlet
  2. Hvor pudsigt, det ville jeg gerne have set :) Måske jeg kan nå genudsendelsen?

    Sov godt :)

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte