mandag den 25. juli 2011

Blog Award


Første dag efter 2 ugers ferie, og midt i regnvejret er Marianne fra Tante Sød så betænksom, at sende mig denne award :)

Jeg er jo ny her i blogland, men vil naturligvis rigtig gerne være med i denne lille blogleg, hvor man også lærer lidt mere om personen bag bloggen, og skynder mig at følge følgende regler:

 • Man skal linke til den, man har modtaget awarden af. Tjek!
 • Man skal svare på 5 spørgsmål. Tjek!
 • Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har mindre end 100 faste læsere. Tjek!


1. Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Jeg begyndte at blogge på kraftig opfordring fra min søster, som jeg næsten dagligt sendte mms'ere af den mad jeg lavede. Hun læser mange blogs, og har flere gange opfordret mig til det, og sagde jeg kunne uploade billeder af mit mad, rejser, give tips om gode restauranter osv. I mange måneder slog jeg det bare hen, men da hun så var på besøg i Kr. Himmelfarts ferien, og hun igen spurgte, ja så gik jeg ind og oprettede min blog mens hun sad i sofaen. 
Det vil også være nemmere end at sms'e opskrifter til hende og vennerne. Så sådan startede det, og nu er jeg super opslugt af alle de spændende blogs, jeg dagligt får rigtig meget inspiration fra.

2. Hvilke blogs følger jeg?
Åh, jeg læser rigtig mange inspirerende blogs efterhånden - både madblogs men også blogs med kreative indlæg og haver, så det er svært at vælge ud - men nogle af dem, der alligevel differentierer sig lidt er:
Piskeriset på Eventyr, for det var én af de første blogs, jeg faldt over og synes hendes "månedens benspænd" var en fed måde at vinkle hendes indlæg på. 
Nicolais verden er en anden blog, som jeg blev super imponeret over. Hans mad og kager/desserter er super lækre og indbydende, og indlæggene skrevet med humor og god forklaring. Jeg håber dagligt, at han lægger nye indlæg på, for det er efterhånden et par uger siden hans sidste - men det er jo også godt, at have noget at glæde sig til.
Cookie Cumble læser jeg, fordi Kristine bare skriver så glad og dejlig, at man ikke kan andet end blive i godt humør af at læse hendes indlæg med masser af fine billeder og dejlig mad.
Table for 2 or more er en super inspirerende blog med masser af detaljerede billeder, skrevet af en kinesisk pige der hedder Wendy og bosat i Malaysia.
Den sidste blog jeg vil nævne er Madames Huskeblog, som jeg faldt over for nyligt, og blev straks betaget af hendes smukke billeder. Desuden har Gitte, som står bag blokken været super sød og hjælpsom, hvis jeg har haft spørgsmål! Med hendes billeder kommer man tilbage til den smukke natur, selv om man bor på 4. sal i byen.

3. Favoritfarver?
Jeg elsker skarpe farver, og mener, at den der har opfundet pastelfarver, burde ha' med et vådt klæde ;) Stærke farver gør mig glad ganske enkelt! Så favoritfarver må være røde/pink/lilla nuancer, hvid, turkis og sort.

4. Favoritfilm?
Favoritfilm af nyere dato må klart være "Mao's sidste danser" og "Kongens store tale". Af lidt ældre klassikere, elsker jeg "Godfather triologien" samt" Hannibal" filmene især "Hannibal Rising", som handler om hans barndom. Jeg er med i Biografklubben, da jeg elsker at se film i biografen, og på denne måde også kommer ind og ser film, jeg måske ikke lige selv ville have valgt. 

5. Hvilke lande vil du gerne besøge?
Jeg ELSKER at rejse! Rom og New York har særlige pladser i mit hjerte, og jeg tror aldrig, at jeg bliver træt af at rejse dertil. Jeg har boet i Australien, og det er også et kæmpe stort land, som jeg gerne vil opleve meget meget mere af, derudover står Safari i Afrika højt på ønskelisten. Der er også flere stater i USA, som jeg gerne vil opleve samt flere små eksotiske øer i Østen.

De 5 blogs, som jeg gerne vil give en award er:

1. Sushistegen - fordi jeg elsker at læse hendes indlæg, fordi de er skrevet så levende og med masser af humor. Samtidig tager hun fat på mange aktuelle emner, og det er altid spændende at læse hendes vinkel.
2. Louises Madblog - fordi der er masser af lækre opskrifter og fine billeder, der giver masser af inspiration.
3. Tyk men glad - enkel & lækker mad anrettet på det lige så lækre mega musel, giver eksklusivt indbydende look  :)
4. Det lille Køkken - en blog jeg har fulgt i forholdsvis kort tid, men som jeg synes, har lækre inspirerende indlæg.
5. Mums - ny blog jeg lige er begyndt at følge, men som har rigtig fristende indlæg. Der står ikke så meget om personen bag bloggen, men indlæggene opvejer det klart med billeder og god detaljeret tekst.


5 kommentarer:

 1. Hej Gitte - tak fordi du greb bolden så hurtigt. Det er nogle spændende blogs du læser også ... kendte ikke dem alle nemlig ...

  SvarSlet
 2. Hej Gitte - tak fordi du greb bolden så hurtigt. Det er nogle spændende blogs du læser også ... kendte ikke dem alle nemlig ...

  SvarSlet
 3. Heeej Gitte

  Ville bare lige benytte lejligheden til og sige tusinde tak for de søde ord du har skrevet :) De varmede meget. iiih altså.

  Taaaak :)

  Vh Kristine

  SvarSlet
 4. Hej Gitte,
  Igen 100o tak for din award, og dine søde ord. Dejligt du følger bloggen, og kan finde noget inspration i den. Jeg står dog over på awarden.
  Ha en rigtig god sommer-sol feriedag..
  :-))

  SvarSlet
 5. @Kristine:
  Jamen velbekomme :) Ville gerne have tildelt dig en award, men du havde jo over 100 faste læsere!

  @Det-lille-køkken:
  Det er helt ok - det er jo netop på frivillig basis :)

  /Gitte

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte