Aftenens menu;
Mango tomatsalsa m/bacon mørbrad
Mango tomatsalsa:
1 moden mango
3 modne danske tomater
1 lille finthakket rødløg
Finthakket krydderurter - jeg brugte purløg
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 lille fed finthakket hvidløg
Salt & peber
Der skulle også have været en advokado i, men den viste sig at være helt brun indeni :(
Salsaen bliver bedre, når den har stået og trukket, og kan derfor med fordel laves i god tid.
21. juli 2011 |
Bacon ligges "tagvis" så det bliver ét stykke, dryppes med pesto og rulles om mørbraden. Steges på grillpanden i ca. 45 min., og trækker min. 10 min. så kødet er svagt lys rosa, men saften klar.
Hvis du synes at baconen på den midterste skive er en andelse branket, så har du fuldstændig ret.... Havde lige tørret kanten af komturet af, og var samtidig kommet til at dreje gasknappen op på fuldt blus... Shit happens, og når man fjernede den forkullede bacon, smagte mørbraden stadig super...
21. juli 2011 |
Slutter dagens indlæg med et billede taget tidliger idag.
Kitchen moment:
21. juli 2011 |
Uhm det lyder lækkert - tak for dejlig inspiration! Jeg glæder mig til at følge din smukke blog.
SvarSletJamen selv tak :) Det er jo det fede ved alle de gode blogs - man får super meget inspiration! Det er også spændende af afprøve ting, men ikke lige umiddelbart ville have lavet ellers.
SvarSletGod dag :)
/Gitte