På min fødselsdag i april, spiste vi på Prags.
Billedet af forretten kom jeg desværre til at slette ved en fejl :(
Jeg fik:
Stegte kammuslinger m/confiterede jordskokker, jordskokkecreme, røgede mandler, friterede jordskokker,sprødt kyllingeskind, estragonolie & saltet citron.
Hovedretten var steak af oksehøjreb m/hjemmelavet pommes frites, den lækreste bearnaise & blandede svampe:
April 2011 Min gæst fik denne dessert: Belgisk Vaffel Poasdasdtvinsporcheret figen, toffee, rørt iscreme, nødde-crunch |
April 2011 Min dessert var: Pistacie Horn Blød chokoladecreme, kompot af ananas & mango, mangosorbet |
April 2011 |
nammenam - jeg har før tænkt på at prøve Prag, nu får jeg lyst til det igen. Det ser rigtig lækkert ud....
SvarSletDet kan klart anbefales ;)
SvarSletSynes kvaliteten er steget væsentligt efter de åbnede igen efter branden. De har et mindre menu kort, men kvaliteten holder så til gengæld.
Du kan tjekke deres menukort her:
http://www.prags.dk/
/Gitte
Mmmm, nøj hvor ser den dessert du fik dog bare skøn ud..
SvarSletHej Pille,
SvarSletDet var også ret lækkert - pistacie hornet med cremen var en ret sød, så ananas & mango sorbeten gav en god balance :)
/G.