Det fede ved at have ferie er endeligt, at have tid & overskud til at få lavet nogle af alle de ting, man ofte bare nøjes med at tænke på i hverdagen :)
Jeg elsker syrlige ting, men aldrig prøvet at sylte selv.
Som barn blev der syltet asier, græskar og rødbeder en masse fra haven, så det er også forbundet med en masse gode barndoms minder.
Så nu står der disse fine glas og trækker med hjemmelavet pickles:
20. juli 2011 |
Lækre danske sommer grøntsager hygger sig eddikelage med dild, sorte peberkorn, sennepskorn og chili:
20. juli 2011 |
Jeg brugte blomkål, gulerødder, grønne bønner, små lækre baby løg, babymajs & hvidløg:
Nåh det ser da for lækkert ud..glæder mig til at smage det..like
SvarSlethvor smukt at se på - og sikke en hjemmelavet remoulade du ku lave af den pickles:-)
SvarSlet@ Møffe: ja er det ikke fint?
SvarSlet@ Tante Søde: Der var faktisk en note i opskriften, hvor der stod, at den var særdeles velegnet til at lave hjemmelavet remoulade af :) Det har jeg så heller aldrig prøvet at lave - men det er godt, at have noget til gode, ik?
/Gitte
Har det på samme måde - der er så mange ting jeg gerne vil, men får det bare ikke gjort. Min tålmodighed er heller ikke så lang, så jeg har svært ved at overskue at lave noget som først kan spises flere uger efter.
SvarSletMå virkelig tage mig sammen, men indtil da må jeg nøjes med at være misundelig på dig ;-)
/Christoffer
Men du har stadig tålmodighed til slow food :) Faktisk vidste jeg godt, at det skulle stå og trække, men hvis jeg skal være helt ærlig, så vidste jeg ikke, at det var hele 4 uger! Jeg gik bare i krig, og havde - igen - ikke læst hele opskriften igennem :)
SvarSletJeg elsker lam, og braiseret lammeskanker smager fantastisk, når den har stået og simret i ca. 3½ time. Så det kan kun anbefales!
/G.