tirsdag den 19. juli 2011

11. feriedag - sushi


Dagene flyver bare afsted, og jeg har stadig en milliard ting, jeg gerne vil nå!

I dag kom en god ven til frokost, og han havde lækker sushi med fra Sticks n sushi. Vi var halvvejs igennem, da jeg kom i tanke om, jeg havde glemt at tage et billede af maden - så billederne her er taget fra Sticks n sushis hjemmeside.

Bord til 2/sushi:Og sticks med kylling og oksefilet.Og så fik jeg også kogt edamame bønner til:


3 kommentarer:

 1. Fed blog! :D Håber du vil blive fast læser af min! :D

  fryns.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hejsa Gitte! Alle de lækre sager du viser. Jeg MÅ lære at spise Sushi. Ældste er helt vild med det. Vi har mange gode og billige sushi steder hernede. Så din mail igår da jeg endelig fik ordnet lidt af det der halter pga. masser at lave. jeg var au pair pige hernede mødte min mand og så flyttede vi til Danmark. Efter at begge børn var født besluttede vi os at flytte hertil - det var endda mest mig der ville ;-) Sådan fører skæbnen en mod nye horisonter. Ha en dejlig dag!♥

  SvarSlet
 3. @ Frederikke: Mange tak for din søde besked :) Skal nok kigge forbi din blog.

  @ Tina: Tak for din besked :) Jeg er også først begyndt at spise sushi indenfor de sidste 4 år, og der er stadig noget, jeg ikke er helt pjattet med. Blandt andet fik vi søpindsvin på "Damindra", og det var ikke et hit. Jeg vidste ikke, hvad det var - så det var ikke derfor. Men der er også rigtig meget super lækkert. Når du springer ud i det, så prøv evt. at start med laksetatar, tuna tataki og insideout rullerne - det fik jeg anbefalet i sin tid, og det holder max :)
  Følger trofast med i din blog - spændende at bo under så eksotiske himmelstrøg som dig!
  Mange hilsner fra
  Gitte

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte