Som sagt er jeg først for nylig begyndt at bage brød og kager, så der er endnu ikke så mange billeder at vise.
Her er dog noget af det første, jeg bagte og jeg var vildt stolt af resultatet :)
Her er opskriften på gulerodsboller:
450g. hvedemel
250g. grahamsmel
50g. gær
1 dl. lunken vand
5dl. yoghurt naturel eller A38
1 spsk. olie
1 tsk. salt
150g. revet gulerod
Pynt: solsikkekerner
Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt yoghurt, olie, salt, gulerod & grahamsmel.
Tilsæt hvedemelet, og ælt dejen godt igennem og lad den hæve lunt og tildækket i en lille times tid.
Slå dejen ned, og del den i 20 lige store stykker der trilles til boller og lægges på 2 bageplader til efterhævning i ca. 30 min.
Pensl med vand eller mælk og drys med solsikkekerner.
Bages ca. 15 min. i en forvarmet ovn ved 200 grader.
Februar 2011 |
Fuldkornsrugbrød:
Forår 2011 |
Min signatur dessert,
Choko-nødde marengs m/flødeskum & hindbær:
Forår 2011 Desserten til min fødselsdagsmiddag, Choko-nødde marengs m/flødeskum, friske jordbær & finthakket mørk chokolade: |
April 2011 |
Og her små choko-nødde marengs der er sprøde udvendigt og dejligt seje indvendige :)
Juni 2011 |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte