fredag den 15. juli 2011

6. feriedag - snart slut....


Fantastisk dag!

Efter super hyggelig morgenmad med Ditte, begav vi os ud i regnen. Fandt ud af, jeg mangler en praktisk tynd vind & vandtæt jakke, så det står nu på listen...

Løb over i Butik Chador, som har 60% rabat på plastik måtter/løber fra Nordal. Det er jo så billigt, man næsten ikke kan andet end købe... Så udover en gave til min søster, forlod jeg butikken med disse to:

14. juli 2011


Tænkte at det lilla/grå vil passe fint, når jeg får køkkengulvet malt i mørke grå, og den hvide/grønne løber kunne pynte på reposen i opgangen.

14. juli 2011


Derefter kørte vi til Kødbyen, efter jeg var blevet inpireret af SushiStegen og Himmelske kager besøg dernede forleden.

Jeg fik endelig købt mine tyller, og kan næsten ikke vente til jeg skal pynte med dem :) De er bare så fine! I kurven røg også en dej skraber/spartel:


14. juli 2011


Fra Kødbyen kørte vi til det Italienske supermarkede, hvor jeg elsker at shoppe italienske specialiteter. Jeg ønskede mig bidrag til en pastamaskine til min fødselsdag i april, men da jeg ikke har været derude før nu, var det først idag min nye baby kom med hjem.

Der er tilbehør med, så jeg nu kan producerer mine egne lasagne plader, fettucini, tagliatelle, reginette, ravioli og spaghetti! Behøver jeg sige, jeg glæder mig helt vildt til at afprøve den :)


14. juli 2011

I kurven kom der også 3 stk. gedeost i olie med henholdsvis kapers, grønne oliven og sorte oliven, et stykke af deres lækre grana padana og en salami fra Toscana:

14. juli 2011


På trods af pasta maskinen, kom der alligevel et par poser linguini i kurven sammen med italiensk hvedemel til min soon to be homemade pasta, og nogle aborio ris så jeg kan prøve at eksperimentere med at lave risotto.

14. juli 2011

Frokosten blev en panini fra deres delikatesse med krydret salami, provolone ost & artiskokker, og så sluttede vi vores besøg af med et lille stemingsbillede i regnen - af de fine husbåde der ligger lige ved siden af.

14. juli 2011


Vi overvejede lidt at køre i Metro, men valgte i stedet at køre til Frederiksberg og ose i Royal Copenhagens Outlet. Ditte ville gerne kigge på nogle krus. Jeg skulle naturligvis ikke have noget, men ville gerne med derud, for jeg havde aldrig været der før.

Der var en super sød ekspedient, der fortalte om forskellene på 1. og 2. sortering, og mig som ikke skulle have noget, endte med at drage hjem med følgende.

Jeg kunne bare ikke stå for denne her kop - og så passer den perfekt til min Nespresso maskine, så den måtte bare med hjem:

14. juli 2011


Vaser kan man jo aldrig få nok af.... og da jeg rent faktisk har enten tabt eller skåret de vaser jeg har, var det jo oplagt at købe denne her:


14. juli 2011


Her er vase og kop sammen - de klæder da hinanden :)

14. juli 2011


I bilen blev vi enige om, at vi jo lige kunne smutte forbi Søstrene Grene i Frederiksberg centret, nu vi næsten var der alligevel. Igen skulle jeg ingenting have, men ville jo gerne gøre Ditte selskab... Og vupti kort tid efter var der alligevel hoppet følgende ned i min kurv...

Sødt gavepapir, som jeg vil folde poser af ved lejlighed:


14. juli 2011

Jeg er pjattet med æsker, og dem var der rigtig mange af i Søstrene Grene. Beherskede mig dog, og købte kun denne her. De pink sugerør tænkte jeg, kunne pynte i nogle lækre sommerdrinks.

14. juli 2011


Servietterne kunne jeg ikke stå for. De ternede ser brune eller sorte ud på billedet, men de er faktisk mørkeblå. De små kaffe servietter med sommerfuglene tænkte jeg ville passe perfekt til en enkelt muffin eller cookies med en lækker kop kaffe til....

14. juli 2011


Lidt oliven der pynter fint sammen med den ufiltrerede ekstra jomfru olivenolie og balsamicoen i køkkenet:

14. juli 2011

De fine flasker tænkte jeg også kunne pynte i køkkenet, og så elsker jeg stikkelsbærmarmelade, så skyndte mig at købe et glas, da jeg så den i sortimentet. Abrikosmarmeladen bruger jeg til marinade sammen med hoisin sauce, som smager helt forrygende til f.eks. fjerkræ. Det søde lille glas m/patentlåg ville være en sød værtindegave med lidt hjemmelavet marmelade i.

14. juli 2011

Det er 100 år siden jeg har været i Søstrene Grene, og det er en sjov butik, men hvor kommer man bare hurtigt til at købe en masse gøjl, man slet ikke har brug for :)

Da vi skulle betale var det en ny pige, der var ved at blive lært op. Hun lignede ikke én, der var en dag over 16. Midt i min ekspedition besvimer pigen, der skulle lærer den nye op og vælter ind over varerne, og videre ned på gulvet og slår hovedet. Vi iler selvfølgelig til, og giver pigen noget vand. Den nye pige står fuldstændig upåvirket og kigger på hendes ur, mens en anden kollega står ved siden af og kigger betuttet. Vi spørger efter chefen, som ikke er til stede, og efter lidt tid, følger de hende ind i personalerummet. Vi sagde, hun ikke måtte være alene, da hun havde slået hovedet.

Det slog mig, at hvor er det egentligt skræmmende, at de unge piger ingen retningslinjer i tilfælde af uventede ting som f.eks. dette skulle ske eller andet. De stod bare fuldstændig passive og chokerede, hvilket jo er forståeligt nok.

Måske er det bare mig, der er ved, at være gammel, når man pludselig bekymre sig om sådan noget?

Gammel eller ej, jeg trøster mig med, at jeg i det mindste endnu ikke er for gammel til at shoppe max igennem.... det er dagen i dag vist et godt bevis på :)

3 kommentarer:

 1. Hold da op hvor har i hygget jer i dag..og totalt lækre sager du har fået shoppet da..like

  SvarSlet
 2. For søren da nogen fine ting.... Ser bare godt ud.
  Nu må jeg hellere melde mig som fast læser ;O)
  Fortsat god ferie.

  SvarSlet
 3. Hey PB,

  Tak - ja glæder du dig ikke til at smage min hjemmelavede pasta? :)

  Godt Ditte og jeg ikke bor tættere på hinanden med den "dårlige" indflydelse vi har på hinandens shoppegener :)

  God tur til Greece - vi tales ved snart.

  Knus

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte