fredag den 29. juli 2011

Bio & Dinner....


I går, torsdag var jeg så heldig, at være inviteret i biografen og ud at spise af en god ven :)

På anbefaling af en kollega, så vi "The Whistleblower" med Rachel Weisz, Vanessa Redgrave og Nikolaj Lie Kaas.
God men godt nok barsk! Og desværre meget skræmmende, at den er baseret på en autentisk historie. Det giver lidt stof til eftertanke...

 
Efter filmen spiste vi på RizRaz Stick's N Veggies i Kompagnistræde. Konceptet er udmærket, men kvaliteten stemmer ikke overens med prisen. Jeg valgte stick med lam, og på trods af det havde lagt i marinade i 24 timer, så var det super sejt og næsten umuligt at skære igennem. Salaterne så lækre ud, men manglede smag, og der var desværre heller ingen salt & peber ved bordet.


Det var ikke sådan, at alt var ren elendighed - havde bare glædet mig til en masse spændende smagskombinationer, da de jo slår sig en del på deres vegetarretter, så derfor var skuffelsen ekstra stor.


Madens absolutte højdepunkt var de sprøde falafler og deres brød. Begge dele smagte virkelig godt.


28. juli 2011


På talleknen herover ses blomkålssalat, der smagte af absolut ingenting, cherry tomater, tzatiki, humus, de lækre falafler og brød.2 kommentarer:

 1. Hejsa Gitte! har lige skrevet dig en mail! I det mindste var filmen god ;-) Kan se du må til Israel og spise både falafel og kebab. I Israel hedder kebab schwarma - kebab hernede er sådan nogen kødruller. Ha en dejlig lørdag - her er det stegende varmt. Knus

  SvarSlet
 2. Hej Tina,

  Tak for mailen :) Åh ja, tænker tit på du må spise ualmindelig lækker & spicy mad dernede i varmen.
  Det er super interessant at læse din indlæg, og se de spændende billeder. Rejser meget men den del af verden, er helt ukendt for mig, så dejligt med inspiration :)

  Håber du nyder varmen dernede.

  /Gitte

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte