Efter en hel dag i solen, gik jeg igang med at lave pastadej.
Den nye pastamaskine skulle indvies!
|
18. juli 2011
Opskrift:
300g. italiensk mel tipo 00
3 æg
½ tsk. salt
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Æggene piskes sammen i hulningen af melet, og langsomt piskes melet med. Dejen elskes godt igennem til den er glat og smidig: |
|
18. juli 2011 |
Og her er dyret taget i brug, og der rulles og rulles på de forskellige niveauer:
|
18. juli 2011
Her er resultatet - skåret på 3 forskellige måder: |
|
18. juli 2011
|
Og her det færdige resultat:
Hjemmelavet pasta med kødsovs, revet parmesan & basilikum:
|
18. juli 2011
Note to self:
Det kan anbefales at læse vejledningen igennem INDEN man går igang, så man ikke pludselig står der med flere meter pasta, som man ikke lige helt ved, hvad man skal gøre ved... ;)
Så havde man også vidst, hvilket nivau dejen skal rulles ud på, afhængigt af hvilken variant pasta man vil lave..
Samt at det ikke er smart, at ligge de forskellige varianter i små bunker - selv om det ser godt ud - for det er lidt svært, at få viklet ud igen.... ;)
Men uanset start vanskeligheder, så glæder jeg mig til at lave forskellige varianter som fuldkorns pasta, pasta m/citronsaft og citron skræl til f.eks. skaldyrspasta, parpadelle m/spinat, tomat og trøffel, for ikke at nævne de forskellige ravioli fyld. |
Imponerende - ser frem til at følge alle dine varianter af pasta. Men det ser flot ud som en førstegangstest!
SvarSletImponerende - ser frem til at følge alle dine varianter af pasta. Men det ser flot ud som en førstegangstest!
SvarSletTak - det var super sjovt! Jeg har vildt lyst til at eksperimentere meget mere ironisk nok, når jeg nu prøver at begrænse kulhydrat i mit mad haha
SvarSlet/G.