torsdag den 11. april 2013

Forskud på sommeren...


Man ender jo ofte med, at købe sine yndlings grøntsager, når man handler - og desværre ofte med, at tilberede dem på samme måde... Så igår måtte jeg prøve noget nyt!

Jeg er vild med snackpeber, og igår så min frokost sådan her ud.

Snackpeber fyldt med økologisk rygeost:

10. april 2013

10. april 2013

Det var hurtigt og nemt, og smagte super lækkert.

Jeg rørte økologisk rygeost 1% med lidt agurk og blegselleri i fine små tern. Smagte til med lidt hvidløgspeber med urter og citron, og kom fyldet over i peberne.

Jeg spiste et stykke ristet rugbrød med røget laks til, og det var en rigtig god kombination.

Jeg overvejede også, at blande æblestykker i, men det glemte jeg undervejs. Jeg vil helt sikkert lave dem igen, og tænker at de også kan være lækre med hytteost rørt med friske krydderurter & finthakket tomat serveret sammen med ristet rugbrød med røget mørbrad.2 kommentarer:

 1. Ser lækkert ud! Godt at prøve noget nyt. Jeg har det sådan med rygeost at det lugter godt men kan ikke spise det hi hi. Her har vi forresten ikke rygeost. Lækre sager fra Matas ;-) Jeg er også vild med Clarins. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Rygeost har en ret speciel smag, og jeg er først begyndt at spise det indenfor de sidste par år. Men jeg kan godt lide friskheden sammen med sprøde grøntsager :)
   Læste op på din blog forleden - hvor ser jeres mad bare lækkert ud! Og dit indlæg omkring vegetarmad gav stof til eftertanke, selv om jeg elsker kød.
   Dejlig dag til dig :)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte