Da jeg ikke var så mobil i sidste uge, måtte jeg jo underholde mig selv med det, jeg nu havde herhjemme på 4. sal.
Og jeg har ALTID eddike!
Jeg elsker eddike, og alt hvad der er syrligt, så jeg syltede rødbeder for første gang, altså sådan rigtig syltede, helt fra bunden med koge lage, kogte rødbeder, skoldede glas osv. :)
Jeg havde kun 1 rigtigt sylteglas, så resten kom på disse små almindelig glas, jeg havde stående.
21. september 2011 |
Jeg kom nogle skiver frisk ingefær i 3 af glassene og revet peberrod i de 2 sidste. Nu skal de så stå og trække nogle uger - glæder mig til at smage dem.
Ved samme lejlighed kom jeg i tanken om mit pickles, som jeg syltede i sommers. Så de blev hevet frem bagerst fra det ene køkkenskab, og nøj hvor det bare smager godt. Er dog glad for, at jeg ikke havde skåret chilien i skiver, men kommet den i hel, så den var nem at fjerne - for den måtte ikke blive stærkere :)
åååh Gitte - sikke en skøn aktivering :)
SvarSletMå lige forbi og lure dine pickles. Det lyder ret interessant ;)
Det ser godt ud. Jeg har ikke fået syltet rødbeder endnu, men de står ude i haven og griner af mig, så mon ikke det sker indenfor overskuelig fremtid:-)
SvarSletMange hilsner fra
Anne.
@ CookieCrumble:
SvarSletJa, er det ikke hyggeligt? Jeg er spændt på at smage kombinationen med ingefær og peberrod.
Pickles'ne smager fantastisk - men havde jeg ikke glemt dem inderst inde i skabet, havde jeg fjernet chilien efter nogle uger, og ikke først nu. Det er lidt svært at vurderer hvor stærk chilien er :)
@LaTascha:
Åh gid jeg havde en lækker have fyldt med skønne grøntsager til at sylte osv. Der er da bare ikke noget bedre end hjemmeavlet.
God aften!
/Gitte