Troede dagens højdepunkt i dag skulle være denne skål (lidt tynde) havregrød med danske blåbær fra i sommers, som jeg frøs ned i sommers:
27. september 2011 |
Men så kom pakkeposten med denne skønne pakke fra min søde, betænksomme veninde, som ved Italien har en helt speciel plads i mit hjerte.
27. september 2011 |
Buonissimo er kokken Gino D'Acompo's 2. kogebog.
Har set ham lave mad på tv, og udover at lave lækker mad er han bare super charmerende med hans italienske accent...
27. september 2011 |
Kapitel 1 - Romantico, elegante retter for to:
27. september 2011 |
Kapitel 2 - Per Me, retter for én:
27. september 2011 |
Kapitel 3 - Per Tutti I Giorni, hverdagsmiddage:
27. september 2011 |
Kapitel 4 - Facile Facile, lette retter:
27. september 2011 |
Kapitel 5 - Salute! Festmad til deling:
27. september 2011 |
Her er nogle billeder af nogen af de retter, som jeg godt kunne finde på, at prøve kræfter med:
Små sprøde tærter med grønne asparges & ricotta:
27. september 2011 |
Kartoffelkager med urter og boblende gedeost:
27. september 2011 |
Linguini med muslinger, rosmarin & porcini-svampe:
27. september 2011 |
Ovnstegt lammeskank i rødvinssauce med italiensk kartoffelmos:
27. september 2011 |
Hvid chokolademousse med sort peber og frisk mynte:
27. september 2011 |
Semifreddo all'Amaretto:
27. september 2011 |
Hvor er det bare skønt at modtage uventet forkælelse :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte