søndag den 21. august 2011

Lørdags brunch......


Jeg høre til den type, der sagtens kan blive fristet af de daglige Down Town tilbud, så jeg havde for noget tid siden købt 2 x brunch buffet til Kong Gulerod på Frederiksberg. 

20. august 2011


Synes det var en passende lejlighed til at invitere min veninde Pernille med. Var noget spændt på resultatet, da jeg efter at have købt tilbuddet læste rigtig mange dårlige anmeldelser af stedet.
Men besøget var heldigvis overraskende positiv! Måske har de taget kritikken til sig, vi havde i hvert fald ikke noget videre at klage over.

 Skal jeg nævne noget, så skulle det være, at de var ualmindelig hurtige til at komme og fjerne det brugte service! Faktisk nåede man knap at lægge bestikket, før der var kommet en tjener susende og hevet tallerkenen af bordet - og så var deres rugbrød ualmindelig kedeligt, ganske alm. købe gulerodsbrød. Nu elsker jeg rugbrød, og der er bare ikke noget bedre end hjemmebagt lækkert rugbrød. Skiverne var skåret igennem, og så lå trekanterne af brødet imellem det lune (spelt?)brød og blev endnu mere bløde og kedelige.

Men buffetten så lækker og indbydende ud! Og jeg kan godt lide, at de hele tiden trimmer, fylder op og holder den lækker og indbydende.

På tallerkenen her er der scrambled eggs, ristet pølse, bacon, yoghurt m/müsli drys & jordbær, krebsesalat, hønsesalt, leverpostej m/bacon, marineret breasaola & vandmelon:


20. august 2011

Jeg må faktisk med skam indrømme, at jeg meget sjældent kommer på Frederiksberg, så jeg kender ikke meget til butikkerne derude. Men på cykelturen derud var jeg flere gange ved, at vride halsen af led, for lige umiddelbart så der ud til at være ret mange spændende butikker! I hvert fald lovede jeg mig selv, at jeg snart må derud forbi igen og ose :)

Vi var dog lige i "Fick", hvor jeg købte disse søde dåser:

20. august 2011
Når jeg lige kigger rundt i "rodeværelset" herhjemme, så har jeg bare utallige æsker, dåser, kasser, boxe osv. men elsker dem bare.
Tænker altid, at dem kan jeg bruge til dit og dat... Glemmer bare ofte, hvad jeg kommer i, men det er så meget hyggeligt at genfinde gamle ting og sager senere :)3 kommentarer:

 1. Jeg bor selv på Frederiksberg, og har flere gange overvejet om Kong Gulerod er et besøg værd. Men efter at have læst dårlige anmeldelser har jeg fravalgt stedet. Du lader dog til at være tilfreds med mad og service, så måske jeg skal aflægge cafeen et besøg :-) Og ja, der er mange lækre butikker på Frederiksberg :-)

  Mvh Mademoiselle Black

  SvarSlet
 2. Nice..de nye æsker da..de vil da helt sikkert gerne bo på als :)

  SvarSlet
 3. @ Mademoiselle Black:
  Jeg blev positivt overrasket, men måske fordi jeg havde meget lave forventninger efter at have læst anmeldelserne på nettet.
  Jeg synes, det var et klart plus at de hele tiden trimmede og holde buffetten lækker - for der var rigtig mange mennesker.
  Maden var også udmærket, og bestemt ikke det værste jeg har prøvet i en brunch buffet... men hvordan deres øvrige mad er, skal jeg ikke kunne sige. Deres a la carte kort var rimelig stort - og så bliver jeg altid en smule betænkelig haha
  Glæder mig til at høre din mening, hvis du smutter forbi :)

  @ Møffe:
  Haha... tror du virkelig? Det var i den butik, jeg købte en lille ting til dig :)

  /G.

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte