Hyggelig dase søndag :)
Aftensmaden skulle være nem, så mixede
1,5 spsk. koldpresset raps olie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. gylden rørsukker
Salt & hvidløgspeber
Finthakket basilikum, timian og rosmarin
Kom marinaden i en pose sammen med et par klaser cherry tomater og en bakke brune champignons. Flækkede nogle snack pebre og fjernede frø og kerner, og vendte det hele i posen.
Hældte grøntsagerne ud på et stykke bagepapir, og bagte dem i ovnen i ca. 30 minutter ved ca. 200 grader.
Sådan så det ud inden de kom i ovnen:
14. august 2011 |
Og sådan så det ud efter en tur i ovnen:
14. august 2011 |
Og her serveret sammen med en kalve steak fra Grambogård:
14. august 2011 |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte