Fik inspiration til denne frokostret hos Piskeriset.
Jeg har lavet den flere gange, blandt andet til påskefrokosten i forbindelse med min fødselsdag. Her forleden passede det perfekt, da jeg netop havde en rest kogt kylling:
Jeg brugte:
Skyr
Mayo
Citronsaft
Ekstra fine ærter
Blegselleri i fine tern
Friske champignon i skiver
Hvide asparges i skiver - havde to dampede tilovers fra dagen før
Salt & hvidløgspeber med krydderurter
En rest kogt kylling
½ avokado
Lidt rucola
Lidt salat fra haven
Ristet fuldkornsbolle
Lidt friske krydderurter fra haven
Skyr, mayo, citronsaft, salt & hvidløgspeber røres sammen.
Øvrige ingredienser vandes i dressingen.
Salaten fordeles på fuldkornsbollen, avokado skiverne kommes ovenpå, og til sidst kyllingesalaten.
Foretrækker man en lidt sødere salat, så kan man for eksempel tilsætte frisk ananas :)
Super nem og mættende frokost, og så får man samtidig brugt resterne, så ren win win :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte