torsdag den 25. april 2013

Pork with curry, apple & onions...


I går var jeg SÅ tæt på, at hente en pizza til aftensmad.
Havde været i haven hele dagen, og mine arme var ved at falde af at grave osv.

Endte heldigvis med at lave mad selv - for når jeg ender med at spise junk, ender jeg som oftest med at fortryde, da kvaliteten og prisen sjældent hænger sammen og smagen som oftest også skuffer...

Så det blev en kotelet, som jeg stegte på en pande sammen med nogle champignons i kvarte. På en anden pande brændte jeg karry af, og så svitsede almindelige løg og forårsløg sammen med et par æbler. Jeg foretrækker syrlige og faste æbler, så brugte Granny Smith.


24. april 2013

Det smagte bare super lækkert, og meget bedre end junk...

Så der var også plads til lidt aftenhygge: Nespresso latte med en kugle vanilleis, uhmmm...

24. april 2013

Har du lyst til at prøve Nespresso's lækre opskrifter, kan du hente inspiration på linket her.



4 kommentarer:

  1. åh lige det der kender jeg godt. Jeg faldt i pizzafælden for et par uger siden. Ved første bid kom jeg i tanke om at jeg jo ikke længere kan lide mit nærmeste pizzaria's mad længere. Det smager bare af kedeligt med luft og slat :-(
    Godt og klogt madvalg for dig. Din koteletret ser så lækker ud

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) Hos min pizzamand afhænger kvaliteten efter, hvem der er i køkkenet, og jeg hader bare, når kvaliteten svinger sådan. Så godt jeg tog mig sammen ;)

      Slet
  2. Det kender jeg godt. Som regel falder jeg heller ikke i, fordi jeg minder mig selv om, at jeg kan lave maden billigere, bedre og hurtigere end samtlige take-aways i den by, jeg bor i. Jeg er som regel både for nærig og for sulten til 'fastfood', for her går der ofte en time, før de leverer! :-O

    SvarSlet
    Svar
    1. Præcis! Og har man så ventet så længe, og åbner låget til en pizza der bare sejler i fedt, så ærgre man sig, da det slet ikke er pengene værd.
      Min koteletret var lynhurtig at lave, og grøntsagerne gjorde, man blev mæt på den "fede" måde - det gør man sjældent ved fastfood.
      Dit benspænd denne måned har været super spændende at følge med i :)

      Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte