Det er efterhånden et stykke tid siden, jeg sidst har lavet müsli. Nogen gange kan man godt miste motivationen lidt, når man har stået og blandet en masse lækre nødder, kerner osv. for så at glemme pladen inde i ovnen... ;)
Men efter at have fået inspiration (endnu en gang) hos CookieCrumble, så gik jeg igang igen.
Og dette er uden tvivl den absolut bedste müsli, jeg nogen sinde har lavet! Den smager fantastisk - og jeg kan kun anbefale jer at prøve!!!
Homemade æble-kanel müsli:
23. Januar 2013 |
Det duftede fantastisk, så jeg måtte straks smage.
Her ovenpå økologisk A38:
23. Januar 2013 |
Jeg brugte:
2 æbler, gerne syrlige uden skræl og i små tern
3 dl. grovvalset havregryn
1 dl. mandelsplitter
1 dl. kokosflager
½ dl. græskarkerner
½ dl. hørfrø
1½ spsk. kanel
1 spsk. birkessød
Jeg elsker syrlige æbler, så derfor brugte jeg Granny Smith.
Grunden til jeg brugte birkessød var, at jeg havde en lille rest af blandingen stående fra sidst jeg lavede risengrød. Birkessød kan sagtens erstattes med f.eks. en spsk. gylden rørsukker eller helt undlades.
Blandingen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bages i ovnen i ca. 40-45 min. ved 150 g. varmluft.
Müslien skal være helt kold, inden den hældes på glas til opbevaring.
Uha den må jeg prøve... Er total musli spiser i øjeblikket. Knus PB
SvarSletHomemade smager bare bedre, PB :) Og så er det super hurtigt og nemt at lave med netop de ingredienser, man kan lide. Jeg sidder altid og fisker i de færdigkøbte alligevel...
SletGod weekend til jer alle :)
Kram