torsdag den 24. november 2011

Inspiration for healthy breakfast appreciated....

Morgenmaden er det vigtigste måltid påstår nogle, andre blot at en god dag kræver man starter med god & sund morgenmad...

Anyway - jeg er løbet tør for idéer til sund og lækker morgenmad, så hvad spiser du til morgenmad? Så jeg håber, jeg kan få lidt inspiration her :) Så skriv gerne hvad du kick starter dagen med :)

Uanset om jeg starter med ristet brød, frisk frugt eller havregrød, så er denne kop obligatorisk for mig. Nespresso I love you :)

24. november 2011

3 kommentarer:

 1. hehe, som du sikkert allerede ved, så er jeg jo ikke den store morgenmadsspiser. Det kommer dog lidt i perioder, og de dage hvor jeg skal møde senere, så kan jeg godt lokkes til lidt morgenmad :)

  Når jeg engang imellem får spist en omgang morgenmad, så er det typisk ymer m. müsli, havrefras eller havregryn m. rosiner/havregrød.

  Nåeh ja, kaffen er selvfølgelig også obligatorisk her ;)

  SvarSlet
 2. Hej søde - her er jeg ikke til meget nytte heller! Jeg spiser næsten altid det samme til morgemad, nemlig 1 ristet urtekram rustik rugbrød med 1 skive øko ost, 1 lille glas letmælk og ofte 1 dl youghurt af en art ....Jeg kan lide det, og tænker at så har jeg både fået fuldkort/fibre, protein og kalcium....
  Men jeg er åben for nye forslag ...

  SvarSlet
 3. @ CookieCrumble:
  Tak for info - jeg fik helt lyst til ymer, da jeg læste dit indlæg, så det kan jeg jo starte med.

  @ Tante Sød:
  Åh det lyder også lækkert. Det er mere med, at huske at variere, så man ikke går død på det.

  Til min foodprocessor høre der en saft fidus til. Den vil jeg prøve, at presse lækker juice i. Det er jo altid en lækker start på dagen, og så kan jeg jo altid bruge noget af juicen til smoothies med frisk ingefær også.

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte