lørdag den 5. november 2011

Rise and shine....


Elsker de stille morgener... Dem uden stress og jag, hvor man bare kan nusse rundt, nyde en kop mocca mens solen står op, og bare nyde at have fri.

Lørdagens smukke morgenhimmel:
5. november 2011
 Sidder her og nyder en kop kaffe, mens Tigerdyret leger på gulvet og yndlings nevøen bobler inde i sengen:
5. november 2011

Om lidt skal vi have morgenmad; disse grove boller, som jeg bagte forleden. Faktisk er det noget af det bedste jeg har bagt hidtil, og som ikke ligner noget der er løgn. Ironisk nok var opskriften lidt på slump, da jeg tænkte, de alligevel ville mislykkes...
Oktober 2011

Og her et close up.... Fordi endelig endelig har jeg bagt en bolle, der rent faktisk ser ud som jeg forestiller mig det oppe i hovedet. Så dem luner jeg, og så skal vi have æg og, hvad han ellers kunne tænke sig.
Oktober 2011
Forleden sms'ede nevøen og spurgte om han måtte komme og besøge sin moster! Om han måtte?!?!?! Blev vildt glad, og varm om hjertet - pyt med om det er Tigerdyret eller andet der skulle trække herover, bare han er her gør mig så glad <3

Så i går eftermiddags stod jeg på Hovedbanen, og skulle hente ham. Der var ingen tog fra Sønderborg! Hmm... stod længe og studerede tavlen med ankomst. Til sidst gik jeg ind og spurgte i informationen.

Heldig som jeg er, kom jeg til lågen med den sureste & gnavne dsb dame ever... Øjne der stirrede "hvor vover du at forstyrre mig" øjne, og eddike ånde nærmest hvislede ud igennem hullerne i plexiglasset.

Forklarer jeg er en bekymret Moster, der skal hente nevø fra Sønderborg, men der står ikke ankomst fra Sønderborg nogen steder. Vil jo gerne sikre mig, at jeg stod på det rette spor, når toget kom ind. Overvejede at fortælle, at Hovedbanegården jo godt kan være en anelse overvældende, når man er på sin første togrejse helt alene fra lille Sønderborg - men fornemmede at det alligevel bare ville være spildt.

Det runkne Eddikemonster konstaterede ligegyldigt, at hun heller ikke kunne se, der stod Sønderborg på tavlen, og så dykkede hun ned i hendes papirer igen...

Så stod jeg der! Bag mig var der lang kø... Men det gjaldt jo nevøen, så jeg spurgte direkte, om hun havde tænkt sig at hjælpe mig eller ej. Så blev Eddikemonstret først rigtig fornærmet, og tordnede at hun ville tro, der var en der havde skrevet forkert på tavlen så...
Så spurgte jeg helt roligt, men meget klart, hvorfor hun blev så sur over et spørgsmål, når hun vel og mærke arbejder i DSB information?
Så nærmest råbte hun, at hun jo ikke kunne svare mig, om toget eventuelt var blevet sat sammen med et andet eller hvad der var foregået, og at det ikke var hendes skyld...

Hendes skyld? Ingen har talt om hvis skyld det var, ville bare have hende til at tjekke i systemet hvilket spor toget fra Sønderborg kom ind på... I stedet brugte vi 5 min. på meningsløs "kommunikation". Det ville have taget 1 min. at tjekke i systemet, hvilket spor det kom ind på. Det endte med hun sad med armene over kors, og åbenbart ikke gad tjekke i systemet. Så jeg gik... 

Tænkte waste of time, livet er bare for kort til Eddikemonstre som hende.... så gik ned på spor 1, selv om der stod at det var toget fra Esbjerg der kom ind - for uanset om det var det rette spor eller ej, så var jeg jo bare den heldigste moster, der nu skal tilbringe lang dejlig weekend med yndlings nevøen, og det skal ingen Eddikemonstre da ødelægge... og det var heldigvis det rette spor :)

Så husk, selv om det ikke står korrekt på DSB's ankomst tavler, så spørg ikke i informationen - det er spild af af tid.

DSB logik: Esbjerg = Sønderborg...
4. november 2011
MEN nu venter en dejlig lang weekend med nevøen. I dag skal vi måske i Zoo, en tur i biografen, på Strøget og senere ud på arbejdet - det elsker han :) Vi har også talt om en tur i Planetariet, lidt shopping og så har vi stadig hele søndag og det meste af mandagen til at hygge, så det er bare så dejligt.


5 kommentarer:

 1. Hurraaaa for succes-boller :) Sådan Gitte ;) jeg vidste du sagtens kunne bage ;) Hæhæææ.

  Hvor lyder det hyggeligt med nevø-besøg :) og hvor skal i da også nå mange skønne ting - SÅÅÅ hyggeligt!

  Håber i får en super duper dejlig weekend i hyggens tegn.

  SvarSlet
 2. Hele... Jeg ved ikke hvorfor de bedste brød altid er slump. Jeg kender det alt for godt. Vi må jo have mere føling med bagningen end vi tror.
  Godt at eddikemonsteret ikke også ødelagde din dag. Jeg håber i får en skøn weekend i hinandens selskab.
  Knus S'S

  SvarSlet
 3. @ CookieCrumble:
  Tak vi hygger max :) Og ja, det gav i hvert fald lidt selvtillid til at prøve igen.

  @ SushiStegen:
  Ja, du har nok ret. Det var godt med en succes, for nu tør jeg godt prøve igen :)

  Dejlig søndag til jer.

  /Gitte

  SvarSlet
 4. Eddikemonster :)) haha..nice navn da..dejligt at moster gider hygge så meget om "lille" Bis..ved han nyder det max meget :))

  SvarSlet
 5. @ Møffe:
  Klart han skal forkæles, når han er her alene hos Moster. Han var så glad for Tigerdyret...

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte