mandag den 29. april 2013

Lam...


Jeg elsker lam... Desværre får jeg det ikke så tit, som da jeg boede i Australien, men nu har den lokale Netto fået fersk lammekød fast i sortimentet. Forleden var der små koteletter skåret af kronen.



Her serveret med ovnbagte cherrytomater, dryppet med lidt citronolie og grillede grønne asparges på sprød mini romaine.

De små bagte cherrytomater afgiver lidt sød juice, og så dryppede jeg lidt frisk citronsaft over lammet.

Hurtigt, nemt & lækkert :)



2 kommentarer:

  1. jeg er også ret pjattet med lam, og din ret lyder rigtig skøn MUMS

    SvarSlet
  2. Tak :) De bagte tomater gør smagskombinationen perfekt, og de grillede asparges er altid lækre. Ps. jeg tænker stadig af og til på den lækre lammekølle du lavede med citron & dadel tomater ;)

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte