onsdag den 1. maj 2013

Fantastisk onsdag...


Startede med visit hos Günther & co. sammen med min gode veninde. Så hyggeligt, og kørte derfra med bilen proppet med skud fra pil og troldepil, der nu står i vand for at danne rødder, så jeg kan plante dem ud i min lille have senere. Elsker troldepil :) Det er et "åbent" træ, der alligevel giver lidt privacy og så er det dekorativt samtidigt.

Jeg var også så heldig, at jeg drog hjem med seks friske æg igen, og en liter frisktappet birkessaft - så dejligt :)

Ellers er dagen tilbragt i haven sammen med min Søs. Fik fjernet flere gamle rødder, plantet kirsebærtræet og et par andre buske, og klippet endnu mere efeu af det gamle ahorn træ.

Sidst på eftermiddagen holdt vi pause, og så jeg blev forkælet med denne lækre hjemmelavet koldskål af Møffe. Det er ikke skidt at være hendes lillesøster, skulle jeg hilse og sige ;)Vi glæder os til at lave det med friske danske jordbær, forhåbentligt fra vores egne små køkkenhaver :)


Senere grillede vi. Yndlings nevøen havde lånt gasflaske og den lille transportable gasgrill med til stranden for at grille med nogle venner, så vi grillede med kul i bålstedet. Elsker bare duften og smagen af grillet kul...
Møffe lavede en lækker salat til af cherry tomater i halve, mango i tern, finthakket løg, små mozzarella kugler og frisk basilikum i krydderurte vinegrette. Og så grillede jeg et groft fuldkorns flute med surdej.

Har I også haft gang i grillen i det dejlige solskin?2 kommentarer:

 1. Har ikke haft gang i grillen endnu, men glæder mig! Og også til hjemmelavet koldskål, det må jeg snart få lavet!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt, det er bare så hyggeligt at grille :) Jeg har aldrig selv prøvet, at lave koldskål, og det er også første gang, jeg smager hjemmelavet. Laver du også med bær?

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte