onsdag den 2. januar 2013

Man skal starte i det små...


Når man har holdt pause fra bloggen så længe som jeg, er det lidt svært at finde ud af, hvor jeg skal begynde... 
Har jo taget tonsvis af billeder i mellemtiden, og også haft gang i masser af indlæg - blot kun i tankerne, men min plan er at tage dem lidt efter lidt :)

Denne her kage lavede jeg til min søsters fødselsdag tilbage i slutningen af oktober. Jeg hentede inspiration til udseendet hos Tante Sød.

Min søster elsker kage, så den blev ret godt modtaget :)

Oktober 2012

Det er længe siden, men jeg mener, at den bestod af chokoladebund med vanilliecreme rørt med nougat krokant, en chokoladebund med hindbærmousse, den sidste chokoladebund og så mere vanillecreme og pyntet med brombær, blåbær, japanske kirsebær og jordbær.

Vaffelrørene smurte jeg med lidt nutella, for at få dem til at hænge fast, og bandt så et rødt silkebånd omkring til sidst.

Det er min første sådan rigtig større kage, og jeg er faktisk en lille smule stolt af resultatet. Dog synes jeg, den ser smukkere ud end den smagte, men det er nok fordi, jeg elsker at pynte kager.


4 kommentarer:

 1. uhu, nu er det mig, der er stolt, fordi du har fået lyst til lave noget ved at kigge over til mig. Den er super flot din kage, din søster må ha' været meget tilfreds:-) God ide med ananaskirsebær,,,,det vil jeg huske

  PS: jeg ønsker mig sådan at du fjerner den der sikkerhedsting med at man skal skrive koder, bogstaver og ord for at lægge kommentarer. Det får mig ret tit til at opgive fordi man skal skrive flere gange:-)

  SvarSlet
 2. Du har skrevet det før, men jeg aktiverede den pga. spam! Nu har jeg fjernet den, tror og håber jeg.

  SvarSlet
 3. Den kage var SÅ lækker og godt vi var flere den dag ellers havde jeg ædt hele kagen selv :)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Griner... jeg begynder efterhånden at tro dig ;) Næste gang bliver til High tea!!!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte