torsdag den 23. februar 2012

Yndlings nevøen...

Ferien gik alt for hurtigt, og det var nu ikke fordi, jeg var fuldstændig elektrisk over, at skulle tilbage på job mandag morgen. Det hang nok også sammen med, at yndlings nevøen, hans mor og far stadig lå og boblede, og det trak også lidt for at tilbringe dagen sammen med dem end arbejde...

Men jeg kom dog ud af døren, og dagen på kontoret gik fint :)

Jeg kom hjem til hjemmebagte kanelsnegle, som yndlings nevøen havde lavet tidligere på dagen, og han havde gemt 2 stk. til hans moster! Hvor sødt & var det lige?

20. februar 2012


Den ene kanelsnegl var på vej ned i min mave, da jeg fotograferede den resterende, uhmm...

Og Møffe stod i køkkenet og lavede stegt flæsk m/persillesovs, så jeg skulle bare lige bevæge mig fra sofaen og ud til et veldækket spisebord - hvor skønt var det bare lige? 

Desværre glemte jeg at tage billeder af den stegte flæsk, for jeg gik bare direkte ombord i de sprøde stykker, for jeg var sulten. Eller så sulten, som man nu kan være, når man kort forinden har spist to små kanelsnegle... ;)

Og bagefter kunne jeg slå mave i sofaen, og nyde mine fine gaver. Blandt andet dette smukke "fuglebur",  som jeg har været forelsket i lige siden, jeg så det første gang nede hos Møffe. Nu var hun så blevet "træt" af det, og så fik jeg det! Lucky me altså :)

20. februar 2012

Nu står det så fint på det lille sybord og pynter, og hver gang jeg kigger på det, tænker jeg på familien :)


3 kommentarer:

 1. Åh, hvor det glæder mig at du også bliver passet godt på og opvartet lidt. Jeg tænker rigtigt meget på dig her i Spanien for jeg har min skønne hootie med til at varme mig i.
  klem fra SS

  SvarSlet
 2. @SushiStegen:
  Ja, det er altid skønt at blive forkælet :) Og dejligt, du kunne bruge den! Krydser fingre for dig, men det ved du :)

  @Møffe:
  Ja, lige på det punkt er jeg en heldig kartoffel da!!! :)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte