fredag den 2. december 2011

Julerier...


Better late than never...
Onsdag den 30/11 om aftenen, fik jeg endelig taget mig sammen til at få bundet en krans til døren. Forkølet eller ej, orkede bare ikke at se mit spisebord være fuldstændigt dækket af pyntegrønt længere - selv om Tigerdyret syntes det var helt fantastisk.

30. november 2011

Her close up af kransen, som består af buksbom, gran & hønsefod:
30. november 2011

Kransen hænger ude på døren og pynter:
30. november 2011

Fik også lavet et julefad m/bloklys, glimmer kogler & kristtjørn fra min venindes have. De sorte lys skal skiftes ud med mørke røde, så snart jeg får købt dem. Har bare ikke fundet nogen i den "rigtige" mørke, dybe julerøde farve:
30. november 2011

Tigerdyret var ikke specielt vild med de røde bær, men den flotte glasskål fra Else elsker hun at bide lidt i kanten... :(
30. november 2011

Få minutter efter dette billede var taget, fik hun brændt knurhår af i den ene side, fordi hun stak næsen for tæt på fyrfadslyset. De krøllede sammen som gavebånd, og så sad hun bare helt betuttet og kiggede forundret på lyset i lang tid...

Billedet her er fra en anden dag, hvor menuen stod på ribbensteg m/sprød svær, ovnbagte rodfrugter, brunede kartofler, rødkål & sauce. Synes bare det passer ind, nu indlægget handler om julerier:
November 2011

5 kommentarer:

 1. Nåh den lille nuser tiger :)) hun ser bare så kær ud..totalt lækker dinner og smuk smuk krans..like

  SvarSlet
 2. Hun er så fræk... Men sød alligevel. Støvsuger - hun er seriøst ved at dø af skræk over støvsugeren, men mens jeg så pakker støvsugeren sammen, så graver hun i planten og der ligger jord over hele gulvet igen :(

  SvarSlet
 3. Herlige billeder, mon ikke hun holder sig fra lys i lang, lang tid fremover nu:0)
  Uhmmm sikke lækker menu.

  Frisere ligger fra omkring 155-165 cm. i stang helst over 160. Hende her er 159.
  Knus og god weekend;0)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er hun Tigerdyret vokset. Den frække lille mis - min Emil er ligeglad med at få svedet hale-hårene af - han gjorde det igen i aftes, da jeg havde gæster!
  Virkelig smuk og klassisk krans du har lavet

  SvarSlet
 5. @ Fru Hansen:
  Tak :) Nej desværre, hun sad og slog ud efter flammen med poten, så jeg pustede lystet :(

  Det er en super flot hest - kan godt forstå du nyder det.

  @ Tante Sød:
  Ja, det er helt vildt som hun vokser :) Ikke meget killing tilbage. Hun har ingen respekt for levende lys heller, desværre. Tak, jeg kan rigtig godt lide kombinationen af forskelligt pyntgrønt.

  Dejlig sønddag til jer.

  /Gitte

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte