lørdag den 3. december 2011

Preparations...

Var tidligt oppe og nede og handle allerede kl. 8.00.
Så er det som regel bare mig og alle pensio'erne, der står klar til at blive lukket ind, når butikkerne åbner kl. 8.00, sharp.
Men fordelen ved at handle på dette tidspunkt er, at man kan gå direkte hen til hylder der bugner, og bare smide ned i kurven. Videre hen til kassen, ingen kø og bom har man handlet og er hjemme igen 15 min. efter. 

Så altså klart en win win situation, når man som jeg hader at stå i kø i supermarkederne :)

I aften skal jeg have gæster til rødvin & ost, så jeg har været flittig og i gang med alle forberedelserne. Så lige nu står følgende til køling:

- Grove fiberboller
- Solsikke/gulerodsbrød
- Sprøde knækbrød
- Foccacia brød m/små dadeltomater & krydderurter
- Æble & pecan muffins

Der kommer billeder og opskrifter i morgen :)

Ind imellem nåede jeg også lige lige at lave lidt brunch.
Det blev et spejlæg, ristede små dadel tomater m/græskarkerner, bacon og mørkt malt brød m/italiensk pistaciepølse:
3. december 2011

I aften laver jeg så et stort bræt med forskellige oste, pølser, pestoer, oliven, semi dried tomatoes, marmelader, frugt & grønt.

Udover æble & pecan muffins vil der være lidt chokolade og lækker kaffe, hvis man trænger til lidt andet end rødvin :)

Glæder mig!

2 kommentarer:

  1. Lyder helt klogt at handle på den måde - mit problem er at jeg aldrig ville kunnne lokke mig selv ud af sengen så tidligt en weekenddag .... lækker brunch og skønt traktement til dine gæster. Rigtig god weekend

    SvarSlet
  2. Haha, sådan havde jeg det også tidligere, men tit går jeg tilbage og læser avisen i sengen med en god kop kaffe, eller tager en lille lur senere.

    Dejlig søndag til dig!

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte