Stop spild af mad er jo et super godt koncept, og når man så oveni er fra Sønderjylland, så er dét at fryse rester ned faktisk ikke noget nyt ;)
Så da jeg for noget tid siden lavede min første risotto, lavede jeg lækre & sprøde arancinis dagen efter, og sørmer om der ikke også blev en portion til fryseren.
Den tog jeg op i går, og serverede sammen med disse fine Læsø jomfruhummere:
10. marts 2012 |
Først var min plan at grille dem i ovnen med lidt hvidløgskrydderurtesmør og servere hele til risottoen.
Men så var jeg bare ikke lige in the mood til at øjne & følehorn, så jeg pillede forsigtigt halen ud, og gav dem et par minutter for høj varme i lidt olie på panden, inden jeg blandede dem i risottoen.
Så det færdige resultat endte med at se sådan her ud:
10. marts 2012 |
Og med kølig hvidvin i glasset, så var der jo ikke et øje tørt ;)
Elsker jomfruhummere! Og kombineret med stop spild af mad er det endnu bedre!
SvarSletTusikde tak for støtten :)
Kombinationen var helt perfekt :) Rester behøver ikke være kedelige ;)
SvarSlet