Summer is far away, men når forårssolen skinner som i dag, så må man godt tage forskud på den :)
Her er ananas og jordbær i lag med myntesukker drysset over, og så serveret med en god vanilieis:
17. marts 2012 |
17. marts 2012 |
Jeg har brugt:
- 1 ananas - godt moden
- 1 bakke jordbær
- 1 spsk brun farin
- ½ tsk økologisk gylden rørsukker
- frisk mynte
Jeg kom de to slags sukker i minihakkeren sammen med lidt frisk mynte. Det bliver den mest aromatiske lækre sukker.
Ananas- og jordbærskiver fordeles, og drysses med lidt af myntesukkeret imellem lagene.
Det bliver bedst, hvis det får lov til at stå og trække lidt :)
Jeg pyntede med lidt friske mynteblade, og serverede fadet med en god vaniljeis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte