lørdag den 16. august 2014

Sommer er lig med grill...


Noget af det bedste ved sommeren er de hyggelige aftener, hvor man sidder udenfor og griller, og når det bliver mørkt tænder masser af små lanterner i gårdhaven.

Salater er lækre, men nogen gange er det bare dejligt, at kunne tilberede hele måltiden på grillen eller næsten det hele.

Her er det grillet kotelet med skaft serveret med grillet aubergine, peberfrugt & champignon. Da jeg går ind for Stop spild af mad, kom jeg et par kartofler på spid (husk at træspid skal trække i vand i 20-30 min. før de kommes på grill, ellers går der ild i dem), penslede dem med lidt rapsolie rørt med lidt røget paprika fra Mill & Motar. Elsker deres dekorative små beholdere.





Jeg glemte at tage billede af tzatikkien, så dette billede er lånt fra nettet. Jeg kommer aldrig selv olivenolie ovenpå, men synes dette pic så super indbydende ud :)







1 kommentar:

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte