søndag den 13. maj 2012

Hvide asparges...


Jeg elsker foråret!
Jeg elsker når alt spirer, springer ud og pludselig være omgivet af smukke grønne nuancer, lyserøde kirsebærtræer osv. Og så elsker jeg naturligvis alle forårslækkerierne som f.eks. asparges.

På torvet købte jeg de lækreste sprøde hvide asparges:

13. maj 2012

13. maj 2012


Så frokosten i dag var to slags asparges.
Her hvide dampede asparges med lidt Jersey fraiche, hakket æg & stenbiderrogn:

13. maj 2012

13. maj 2012



Og her hvide let dampede asparges med krydderurtesmør (lurpak rørt m/hvidløg, citronsaft, ramsløg, kapers og persille) og hakket æg:

13. maj 2012


Begge retter smagte helt fantastisk!
Den lidt milde udgave med de lækre stenbiderrogn, og den mere krydrede med smeltet kryddersmør. Perfekte som frokostretter eller forretter.


3 kommentarer:

  1. Uf, hvor ser det godt ud! Friske hvide asparges er skønne, og det er bare om at guffe løs af dem de næste uger :-)

    SvarSlet
  2. Ja så fortryder man at man ikke lige blev til efter frokost da ;) ser så lækket ud ..

    SvarSlet
  3. @Piske:
    Ja, det er også min plan. Har to store bundter i køleskabet, og de skal da bare nydes :) Din krebsesalat så super lækker ud - dejlig inspiration!

    @Møffe:
    Ja, du kan bare flytte herover, så laver jeg det til dig :)

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte