mandag den 16. januar 2012

Sommerfugle i maven...


Puha... Har næsten ikke sovet i nat, for det lille Tigerdyr skulle til dyrlægen her til morgen og steriliseres. Ved godt det er pjat, og jeg har fuld tillid til min dyrlæge, som er super sympatisk og virker meget kompetent, men alligevel...

Så var over og aflevere hende i morges kl. 8.10, og skal hente hende igen i eftermiddag. Heldigvis har dyrlægen ringet, og sagt at alt var gået fint og hun var så småt ved, at vågne op igen :)

Klart man bliver glad for sådan et lille bæst her, ik?

Januar 2012

Her ligger hun på mit skød, og leger åbenbart "øjne så store som rundetårn" :) Bliver nu dejligt når hun er hjemme igen...


4 kommentarer:

 1. Det er bestemt ikke pjat søde Gitte, tværtimod! Jeg synes kun det er dejligt at høre, at man bliver lidt smånervøs på sit "barns" vegne - det betyder jo bare at man virkelig værdsætter sit kæledyr!

  Jeg kender alt til det der, så jeg ved fuldstændig hvordan de sommerfugle de hvirvler omkring :) Godt det gik som det skulle med den lille trold :) Det bliver godt at kunne hente hende hjem igen senere :) Jeg tænker på dig, og ved hvor lang ventetiden kan føles :)

  Rigtig god dag..

  SvarSlet
 2. Klart man bliver nervøs. Hun er jo din skønne kat... jeg håber hun igen er i sikkerhed og i sine trygge rammer og kan blive nusset lidt af dig.
  kram SS

  SvarSlet
 3. åhh den lille missekat. Du ved jeg nemt kan sætte mig ind i, hvordan du har det. Håber du var vågnet helt, da du hentede hende, og hun måske bare har sovet og slappet af resten af dagen. Jeg lover dig hun er helt sig selv allerede imorgen, men sjovt er det ikke. Kys hende fra mig og mine misser og rigtig god ferie til dig

  SvarSlet
 4. @CookieCrumble:
  Ja, det var bare dejligt at få hende hjem igen :) Men hun har heldigvis taget det så fint, og såret ser forbavsende fint ud på trods af det er syet i 3 lag.

  @SushiStegen:
  Ja, man bliver jo så glad for de små kræ. Jeg var lidt spændt på, om hun ville søge væk og gemme sig, for det gør nogen dyr jo, når de er syge. Men hun har heldigvis søgt mig, og puttet som hun plejer :)

  @TanteSød:
  Kysset er givet videre, og hun har heldigvis fået det bedre dag for dag. Hun var vågen, da jeg hentede hende og gik straks hen mod lågen i kattekassen da jeg kom.
  I dag er hun fræk igen, og har hoppet op og ned af køkkenbordet :( så hun er i klar bedring.

  Skønt at have ferie, især fordi jeg er mønster medarbejder... startede med at snotte lidt i går, og i dag kan jeg mærke det tager til, øv. Men heldigvis kan jeg hygge mig indendøre med Tigerdyret - vi trænger nok begge bare til lidt ro.

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte