søndag den 2. oktober 2011

Hyggedag...


Forleden var jeg på besøg hos Marianne, der står bag bloggen "Tante Sød" og blev forkælet med denne skønne frokost:

Indisk mulligatawny som smagte helt forrygende. Opskriften kan du finde ved at trykke herDen blev serveret med ris i fine dekorative portioner og hjemmebagt flutes:
September 2011

Desserten var denne æblekage, og selv om den ikke blev helt som forventet, så smagte den nu godt alligevel :) 
September 2011

Jeg elsker jo dyr, så havde glædet mig til at se Marianne's katte. Hankatten Emil kom straks spankulerende og hilste på:
September 2011

Og her ligger han lige og slapper af, mens jeg får hjælp til mit tæppe:
September 2011

Olivia var mere reserveret, og startede med at undersøge min taske, før hun kom hen:
September 2011

Her sidder hun og tænker sikkert, hvis jeg kigger ud af vinduet, så opdager de nok ikke, jeg er hoppet op på bordet og faktisk tigger lidt...
September 2011

Jeg er vildt med Marianne's tæppe i disse lyse nuancer. Hvis jeg nogen sinde bliver færdig med mit eget, som er i stærke farver, så vil jeg lave et i mere neutrale dæmpede farver :)
September 2011
Det var bare så hyggeligt, og vi fik sludret om en masse forskellige ting så tiden fløj. Glæder mig til næste hyggestund, for der mangler bestemt ikke emner at tale om :)

4 kommentarer:

 1. Jeg kan slet ikke stå for dine dejlige kattebilleder :-) Og så er jeg også vild med de sarte farver i tæppet - sådan et kunne jeg godt tænke mig at lave selv.

  SvarSlet
 2. Nej, det er et par super fotogene katte :) Emil havde bare den der totalt "jeg smider mig bare lige her helt casual, og ser herre lækker ud samtidig" attitude :)
  Det er faktisk ret nemt, er ved at hækle række nr. 8 på mit, så det skrider fremad. Du kan se opskriften her: http://cestlaviebyg.blogspot.com/2011/07/5-feriedag-snart-slut.html

  God søndag, Madame :)

  SvarSlet
 3. Kære Gitte - tusind tak for sødt og dejligt indlæg fra vores hyggeeftermiddag. Og tusind tak for de bedste billeder jeg overhovedet har af mine højtselskede misser! Godt du snart får din egen lille killing:-)
  knus og sov godt

  SvarSlet
 4. Selv tak :) Ja, der var heldigvis en del gode billeder i blandt den stak jeg tog. Det er jo ikke altid lige nemt at fotografere dyr :)
  Ja, jeg glæder mig meget til næste uge, hvor jeg skal hente hende!

  God dag!

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte