fredag den 14. oktober 2011

En fantastisk morgen...

Man kan da kun blive i godt humør, når man står op til denne smukke morgen:

14. oktober 2011

14. oktober 2011

14. oktober 2011

Lille Tiger Lily var knap så morgenfrisk...
"Lad mig nu sove...."
14. oktober 2011

Hun gaber ligesom jeg nyser; fuldstændig uhæmmet og meget lidt diskret....
14. oktober 2011
I morges var hun hos dyrlægen og få hendes første vaccination, og det tog hun bare så fint! Dyrlægen og assistenten var helt vilde med hende, fordi hun bare spankulerede rundt og undersøgte alting. To gange kom der en høj lyd udenfor, og så løb hun direkte hen til mig - hvor cute var det lige....

Nå, men fordi hun bare er så sød og cool, blev hun i morges introduceret til gangen og køkken alrummet. Igen gik hun rundt og undersøgte det hele, og så ellers ud som om, hun har boet her i 100 år :)

4 gange hoppede hun op på en spisebords stol og videre op på spisebordet, mens jeg spiste morgenmad. Hver gang blev hun skubbet ned igen. Sidste gang hun blev skubbet ned, miauede hun højt (første gang hun giver så høj en lyd fra sig), og så drønede hun ind på kontoret. 2 min. efter sad hun på gulvet henne ved mig, og kiggede op med store øjne, men hun hoppede ikke op.

Morgenmad
1 skive ristet multikerne levebrød m/2 skiver røget filet, spinat og 25 g. fransk landbrie. Det giver en morgenmad på 255 kcal.
14. oktober 2011

Da jeg spiste frokost i dag, lå hun bare på den ene stol og sov. Så håber hun bliver ved med, at være så lærenem :)

2 kommentarer:

  1. Åhh igen kæmpe tillykke med din baby. Hun er vildt bedårende, og lyder jo bare tryg og tillidsfuld på alle måder, og har selvfølgelig allerede helt taget dig til sig, som den hun stoler på. Hvor er det dejligt hun er så smuk og dygtig. Dyrebørn er bare det lækreste i verden......rigtig god weekend Gitte

    SvarSlet
  2. Tak Marianne - havde helt glemt hvor meget glæde sådan et lille husdyr spreder :)

    Også god weekend til dig :)

    /Gitte

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte