Disse knækbrød smager fantastisk og er oven i købet super nemme at lave :)
200 g. mel (hvede, spelt & grahams)
2-3 spsk. olie
Ca. 2 dl. vand
1 dl. havregryn
1 dl. græskarkerner
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. sesamfrø
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. salt
Bland alle ingredienser og ælt dem sammen til en fast dej.
Del dejen i to dele, og rul hver del meget tyndt ud imellem 2 stykker bagepapir.
Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv. Pensel med vand og drys med lidt kerne eller salt. Læg bagepapiret på badepladen og bag i ca. 25 min. i en 200 grader forvarmet ovn til de er gyldne.
Sprøde knækbrød m/brie og hjemmelavet marmelade
20. juni 2011 |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte