lørdag den 23. juni 2012

Still alive...


Jeg er stadig i live, og når travlheden og stressen har lagt sig snart igen, glæder jeg mig til at lave en masse indlæg igen :)

Forleden havde jeg besøg af en tidligere kollega, og da det var det dejligste sommervejr blev menuen derefter.

Forretten var let dampet grønne asparges drysset med lidt hakket æg & lakserogn med hjemmebagt grovbrød til:

Juni 2012


Hovedretten var grillet kalvefilet med sommersalat.
Havde købt et helt stykke kalvefilet hos slagteren, som jeg skar ud til passende store bøffer. Kødet var mørt som smør, og smagte helt fantastisk! Desværre glemte jeg at tage billede af bøfferne :(

Min plan var først at serverer med en helt enkel caprese, men da køledisken bare bugnede med de lækreste & sprødeste sommer grøntsager blev det til denne rustikke sommersalat.

Halverede danske San Marzano tomater, bladselleri, radiser, agurk, forårsløg & mini mozzarellakugler dryppet m/lidt ekstra jomfru olivenolie og citronsaft, salt & hvidløgspeber og pyntet med masser af basilikum og toppen af bladsellerien:

Juni 2012

Hvor er det bare skønt, at handle om sommeren, hvor butikkerne er fyldt med friskt, lækkert og farverigt sommergrønt - så inspirerende!

Hvad er din yndlings sommergrøntsag?


3 kommentarer:

 1. Dejligt dejligt med et input fra dig:-) Uha kan høre du har haft meget travlt ... måske vi snart sku lave en lille aftale igen? Knus og god skt hans

  SvarSlet
 2. Uh jeg har har mange favorit grøntsager her om sommeren, for som du netop skriver, så er der bare så mange lækre.. Men nogen af dem er klart tomaterne som bare er fyldt med smag, spidskål, majskolber og agurkerne fyld med saft og kraft..

  SvarSlet
 3. @Tante Sød:
  Tak :) Ja alting blev pludselig ret hektisk, som du jo ved. Men hvor er det skønt med hus og have. At vågne til fuglekvidder og gå ud i gårdhaven og drikke sin morgenkaffe, er jo pure happiness.

  @Pille:
  Ja, tomater og agurker lige fra drivhuset er bare nr. 1. Jeg er flyttet fra Kbh. tilbage til Sønderjylland, og har købt hus og nyder haven. Desværre er det lidt for sent på sæsonen at dyrke alt fra bunden selv, men heldigvis får jeg super mange lækre grøntsager fra venner og familie.

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte