lørdag den 30. juni 2012

Man skal turde, turde...


Jeg har altid ment, at man skal turde, at turde.
Livet byder på så meget, og der er altid et hav af spændende og lærerige oplevelser forude - hvis man altså tør spring ud i det.

Så nu har jeg solgt min lejlighed og sagt mit gode job op!
Og når jeg går på ferie næste fredag skal jeg pakke 20 år i det Københavnske ned, og så flytter jeg tilbage til det Sønderjyske igen.
Jeg har alt for længe savnet en have, og jeg vil gerne være tæt på min søster og hendes familie.

Jeg starter med at tilbringe ferien dernede, hvor jeg har lovet at passe min søsters hund - den søde Nummie.

Juni 2012

Jeg havde ellers håbet, at flytte i mit nye hus, men sælger og jeg er ikke helt enige om de sidste par detaljer, så måske skal jeg i stedet house-hunte, men nu må vi se. Der er masser af muligheder, og jeg er ved godt mod.

Det er SÅ vildt, men jeg glæder mig, og min mavefornemmelse siger mig, at det er den helt rette beslutning - og det giver bare en skøn ro i sindet!

Det betyder, at jeg den sidste tid har tilbragt en masse tid med venner og veninder - ikke for at sige farvel, men på gensyn :)

I går var vi på Bøf & Ost, hvor vi fik 4 super lækre sommerretter under de store parasoller.

Første forret var løgrom m/rørt creme fraiche, rødløg og ristet brød. Jeg elsker løgrom, men får det desværre alt for sjældent, så er det på menukortet vælger jeg det næsten altid:

29. juni 2012


Næste mellemret var skønne, sprøde hvide asparges i luftig mousseline sauce m/en lille butterdejspude:

29. juni 2012


Hovedretten var råbuk, der var stegt perfekt rosa og mørt som smør. Råbukken blev serveret med små nye kartofler, der var varmet i skovbærkompot & vilde kantareller. Så lækkert!

29. juni 2012

Vi sad længe over maden, og endte med at dele dette fad med desserttapas. I den lille ramakin var der rødgrød med fløde, hindbærmousse, pannacotta m/mango coulis, vanille flødeis, jordbær dyppet i chokolade, mini marzarin, chokolademousse, jordbærmousse, mini frugtsalat og chokolade m/lakrids.

Da jeg jo ikke har en udpræget sød tand, kunne jeg faktisk godt have undværet desserten. Jeg synes måske, at det lød bedre på kortet end det smagte, og så synes jeg heller ikke præsentationen var så imponerende som deres andre retter... Men der var intet dårligt på fadet, mine smagsløg er bare mere savory.

29. juni 2012


Og når nu det var vores "på gensyn-dinner", så var en flaske champagne vel på sin plads.... 

29. juni 2012

Synes Gråbrødre Torv er super hyggeligt, når solen skinner og er fyldt med sommerglade mennesker. Desværre holdt solskinnet ikke, men det var en dejlig aften alligevel :)4 kommentarer:

 1. Hold da helt op Gitte - der sker sørme nogle ændringer i dit liv, hva? :) Hvor er det bare skønt for dig :) Jeg håber du bliver glad for din beslutning, og jeg glæder mig selvfølgelig til at høre meget mere om fytning, job, ferie, sønderjylland mm. :)

  SvarSlet
 2. Man har kun det ene liv, og det handler i den grad at turde leve det og søge efter de ting, som gør lige præcist til det bedste. Respekt til dig, jeg ønsker dig en masse god fornøjelse og gode nye eventyr, og glæder mig til at følge med på sidelinjen.
  kh SS

  SvarSlet
 3. ps... fin hunni... post gerne flere billeder :-)

  SvarSlet
 4. @CookieCrumble:
  Ja, det er bare stort pludselig at have hus og en fin lille have. Jeg skal have renoveret køkken, så indtil da, kommer der nok ikke de store gastronomiske indlæg.

  @SushiStegen:
  Tak skal du have - det er bare så fedt! Jeg nyder virkelig haven, og elsker at gå og rode i den - der er mange ting at lærer. Glæder mig så meget til næste år, hvor jeg skal lave køkkenhave fra bunden!
  Hunden er min søsters, og jeg har en milliard pics på en usb stick somewhere. Jeg har tit tænkt på at lave et indlæg med ham, så du skal nok få mere af ham at se :)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar :) Vil glæde mig til at læse den! /Gitte