søndag den 31. juli 2011

Hygge søndag....

Hvorfor går weekenden altid så hurtigt?

I går bagte jeg det lækre power brød uden mel.
Var løbet tør for sesamfrø, så erstattede dem med den økologiske 5 kornsblandingen fra Urtekram.

Brødet smager fantastisk, men en hurtig udregning på madlog.dk siger, at 50 g. powerbrød indeholder 302 kcal og 23 g. fedt :(
Synes det lyder vildt overdrevet, så nu har jeg lige spurgt en bekendt, der er ernæringsekspert om at regne efter - for det lyder da helt hen i vejret...

Men lækkert ser det ud:

30. juli 2011

Skal have middagsgæst i morgen efter arbejde, så har forberedt det meste. Han har en sød tand, så jeg har bagt sunde banan muffins. Opskriften har jeg fundet hos Lise på "Det skal smagte af noget", og jeg må indrømme, at de overrasker forbavsende positivt!

31. juli 2011

Og nu vil jeg gå ud og lave dejen til den hjemmelavede pasta.


lørdag den 30. juli 2011

Italiensk lørdag...


Lørdag aften med Italiensk tema i godt selskab :)

30. juli 2011

Caprese af danske solmodne tomater, mozzarella & basilikum med ekstra jomfru olivenolie & citronsaft.


30. juli 2011

Store trøffel ravioli med bacon af frilandsgris, grønne asparges,  forårsløg & trøffelolie, uhmmm....

Og lige om snart mere italiensk rødvin og god film:
Kopieret fra internettet



fredag den 29. juli 2011

Bio & Dinner....


I går, torsdag var jeg så heldig, at være inviteret i biografen og ud at spise af en god ven :)

På anbefaling af en kollega, så vi "The Whistleblower" med Rachel Weisz, Vanessa Redgrave og Nikolaj Lie Kaas.
God men godt nok barsk! Og desværre meget skræmmende, at den er baseret på en autentisk historie. Det giver lidt stof til eftertanke...

 
Efter filmen spiste vi på RizRaz Stick's N Veggies i Kompagnistræde. Konceptet er udmærket, men kvaliteten stemmer ikke overens med prisen. Jeg valgte stick med lam, og på trods af det havde lagt i marinade i 24 timer, så var det super sejt og næsten umuligt at skære igennem. Salaterne så lækre ud, men manglede smag, og der var desværre heller ingen salt & peber ved bordet.


Det var ikke sådan, at alt var ren elendighed - havde bare glædet mig til en masse spændende smagskombinationer, da de jo slår sig en del på deres vegetarretter, så derfor var skuffelsen ekstra stor.


Madens absolutte højdepunkt var de sprøde falafler og deres brød. Begge dele smagte virkelig godt.


28. juli 2011


På talleknen herover ses blomkålssalat, der smagte af absolut ingenting, cherry tomater, tzatiki, humus, de lækre falafler og brød.